Cesedi parçalanarak çöp konteynerlerine konmuştu: Cinayet evde mi işlendi? Yeni detay ortaya çıktı!

Pendik'teki dün ayrı çöp konteynerlerine konmuş cesat parçaları bulunmuştu. Vahşi cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'in olduğu belirlenirken, gözaltına alınan B.D.'nin beyaz bir kovayı çöpe boşalttığı ardından kovayı yeşillik alana attığı ortaya çıktı. Bu ayrıntı cinayetin evde işlenmiş olacağı ihtimalini ortaya koydu.

Haber Merkezi |

Dün ülke gündemi Pendik'teki vahşeti konuştu. Dün sabah saatlerinde çöp atmak için konteynere yaklaşan bir vatandaş, parçalanmış bir ceset buldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Ceset 4 ayrı konteynere kondu

Yapılan çalışmada, cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek olduğu tespit edildi.

Yapılan çalışmaların sonunda parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteyner içinde olduğunu belirledi.

Cesedin de 79 yaşındaki Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu öğrenildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Habertürk'ün aktardığına göre, öldürülen Salih’in 8 çocuk babası olduğu ve cansız bedeninin bulunduğu mahallede ikamet ettiği ortaya çıktı.

Nihat Salih’in kendi evinde mi yoksa başka yerde mi öldürülüp öldürülmediğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülürken, bir yandan güvenlik kamera kayıtlarına da bakılmaya başlandı.

Yapılan incelemede bir kişinin beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler attığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan ve ardından kovayı yeşillik alana atan kişinin B.D. adlı kişi olduğu belirlendi.

Savcılığın talimatı üzerine B.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler?