Cem Garipoğlu'nun annesinden açıklama: "Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım"

İstanbul'da 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan örneklerin, ailenin DNA'sı ile uyuştuğu açıklandı. Çıkan sonucun ardından anne Tülay Garipoğlu açıklamalarda bulundu. İki ailenin de acılarla kavrulduğunu söyleyen anne Garipoğlu, "Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum" dedi.

Haber Merkezi |

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardaki kemiklerden alınan DNA'nın Cem Garipoğlu'nun anne ve babasıyla doğrudan uyumlu olduğunu açıkladı.

Adli Tıp'ın DNA sonuçları sonrasında Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Garipoğlu'nun Ekol TV'ye konuştu.

"Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın"

Tülay Garipoğlu yaptığı açıklamasında, "Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafında ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın lütfen" ifadelerini kullandı. 

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer