Cani Semih Çelik'in İkbal Uzuner ile son görüntüsü ortaya çıktı

Türkiye'yi dehşete düşüren olay, Fatih surlarında meydana geldi. Cani Semih Çelik'in İkbal Uzuner ile son görüntüsü ortaya çıktı. Katil Semih Çelik'in kurbanı İkbal Uzuner ile saat 13:58'de buluştuğu ve ardından birlikte surlara doğru gittikleri görüldü.

Haber Merkezi |

İstanbul Fatih’te yaşanan vahşi cinayetin detayları, güvenlik kameralarının ortaya çıkmasıyla yeniden gündeme oturdu. Sabah gazetesinin ulaştığı görüntülerde, cinayet zanlısı Semih Çelik ile kurbanı İkbal Uzuner'in buluşma ve olay yerine gidiş anları saniye saniye kaydedildi.

İşte o görüntüler...

Semih Çelik ve İkbal Uzuner surlarda buluşuyor

Görüntülerde, Semih Çelik’in 13:52’de bir çantayla surlara geldiği görülüyor. Ardından telefonla konuşarak İkbal Uzuner de surlara doğru ilerliyor. İkili, saat 13:58’de surlarda buluşuyor ve Uzuner, Çelik’in yardımıyla surların üzerine çıkıyor. İki saat boyunca yalnız kalan ikilinin ardından Türkiye'yi dehşete düşüren cinayet gerçekleşiyor.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar