Cani Semih Çelik'in atladığı sırada arkasında belirdi! 3. kişinin kimliği belli oldu

İstanbul'da iki genç kızı katlettikten sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik'in atlayış anları kaydedilmişti. O sırada arkasında görülen kişinin kimliği tespit edildi.

Haber Merkezi |

Geçen hafta İstanbul Eyüpsultan'da edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Semih Çelik, kendi evinde önce Ayşenur Halil'i daha sonrada Fatih Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i öldürdü.

İntihar anı çevredekiler tarafından kaydedildi

Çelik, genç kızın parçalanmış bedenini olay yerine gelen annesinin önüne atarken en son ise kendi surlardan atladı. İntihar anı çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, Çelik'in arkasında durduğu görülen şahsın kim olduğu ise merak edilmişti.

Olay yerindeki şahıs merak konusuydu

Sabah'ın haberine göre o şahsın olay yerine gelen müzakereci polis olduğu öğrenildi. Polisin hamle yapacağı sırada katil Semih Çelik, kendisini bağladığı ipten kurtularak aşağı atladı.

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer