Bodrum’da orman yangını kontrol altına alındı

Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan orman yangını, akşam üzeri yeniden alevlendi. 2,5 hektarlık alanın kül olduğu bölgede rüzgarın şiddetiyle yeniden canlanan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi | İHA |

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saat 05.00 sıralarında Yakaköy Mahallesi Çilek mevkiindeki ormanlık alanda başlayan ve 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın, akşam üzeri saat 17.00 sıralarında yeniden başladı. Yangına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, Muğla Büyükşehir İtfaiye ekipleri, Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri ve gönüllü vatandaşlar alevleri söndürmek için canla başla çalıştı.

Tepelik ve sığ arazide çıkan yangına çok sayıda arasöz, itfaiye ekibi ve gönüllü vatandaşlar ile müdahale edilirken, yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Şiddetli rüzgara rağmen yangın, kontrol altına alınırken bazı bölgelerin de soğutma çalışmaları başlatıldı.

Devlet Bahçeli'nin, Öcalan çıkışı ne anlama geliyor? Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Ekmekte zam bilmecesi... Fırınlar fiyat artırdı: 'Zamlara karşı gelemiyoruz' Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi Milyonlarca iPhone kullanıcısını sevindiren gelişme: Önümüzdeki hafta geliyor Milyonları ilgilendiriyor: En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte tahminler