Sinan Ateş'in ailesine saldırı gerçekleştirildi

Ankara'da katledilen Sinan Ateş'in davasının duruşmasında karar beklenirken bir kişi Ateş ailesine saldırı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi |

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin görülen davanın duruşmasına verilen arada, Ateş'in ablası Selma Ateş'e, sanık yakını olduğu öğrenilen M.K. tarafından yumruk atıldı. M.K. polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Selma Ateş, saldırının ardından açıklama yaptı. Kardeşinin cinayetinin aydınlatılması için korkmadan mücadele edeceğini belirten Ateş, yine saldırıya uğrayacağını düşündüğü fakat korkmadığını dile getirdi.

"Biz bunun yaşanacağını söyledik"

Selma Ateş, "Biz bunun yaşanacağını söyledik. Bize saldıracaklarını söyledik. Bir genel başkanın yanında saldırdılar bize" dedi.

Saldırı sırasında Selma Ateş'in yanında olan Milli Yol Partisi Remzi Çayır şu ifadeleri kullandı:

"Yumruk attı. Hemen müdahale ettik. Araya Ayşe Ateş de girdi. Bizimle ilgili bir şeyler söylüyormuşsun deyip saldırdı. Sinan Ateş'in fenalaşan annesi Saniye Ateş de hastaneye kaldırıldı."

"Başıma bir şey gelirse" dedi ve isim saydı

"Ben susyayım mı? Sizin babanız sizin bir yakınızı katledilirse susmak istiyorsanız susun ben susmayacağım" diyen Selma Ateş sözlerine şöyle devam etti:

"Buradan çıktığım andan itibaren yine saldırıya uğrayacağımı biliyorum.
Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP, Ülkü Ocakları içinde saymış olduğum İzzet Ulvi'den tutun da Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım Murat Kılıç Ömer Şanlı ve diğer isimlerini avukata verdiğim kişiler olmak üzere hepsi hakkında soruşturma başlatılmasını istiyorum. Ne istiyorsunuz? Selma Ateş sussun. Hiç kimse kusura bakmasın. Kimseden korkmuyorum. Sinan Ateş'in hesabını sorana kadar devam edeceğim.

Benim ablamı yerlerde sürükledi. Ne benim anneme ne benim ablama ne benim aileme hiç kimsenin bir şey yapmaya hakkı yok. Canı giden biziz. Yargı önünde hepinizden hesap soracağım. Saldırganı tanımıyorum. Kim olduğunu da bilmiyorum. Ben de helalleşmeyeceğim hesaplayacağım. "Ne dedin sen" deyip saldırdı. Anlamadık, insanlar yanımıza gelip baş sağlığı dilediği için anlamadık."

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!