Beyoğlu’nda etrafa rastgele ateş açan şahıs tutuklandı

İstanbul Beyoğlu'nda taksiden indikten sonra etrafa rastgele ateş açan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi | İHA |

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Küçük Piyale Mahallesi Bahariye Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre bir şahıs, ticari taksiden indikten sonra belinden çıkarttığı silahla etrafa rastgele 2 el ateş etti. O esnada kurşunlar, yoldan geçen bir ticari taksiye isabet etti.

Polis ekipleri güvenlik kameralarını tek tek incelendi. Şahsın İ.B. olduğu tespit edildi. Olay saatinde alkollü olduğu da belirlenen İ.B. düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu da belirlenen İ.B. 'genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak', 'mala zarar vermek' ve 'ateşli silah ve mermi bulundurma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı