Beykoz'da patlamamış el bombaları bulunmuştu: 9 şüpheli gözaltında

Beykoz'da patlamamış el bombaları bulunmasının ardından düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalanırken, adreslerdeki aramalarda 2 uzun namlulu silah, 2 çelik yelek ve çalıntı araç ele geçirildi.

Haber Merkezi |

İstanbul Beykoz'da otoyolun kenarında patlamamış 2 el bombası bulunmasına ilişkin 9 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Eylül'de Beykoz'da TEM Otoyolunun Kavacık bağlantısında yol kenarında 2 el bombası bulunmasına ilişkin ortak çalışma yürüttü.

Çalışmalarda, olayla bağlantıları bulunduğu değerlendirilen şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, Şişli'de 3 ayrı adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Devam eden çalışmalar sonucunda olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 3 şüpheli ise Şile'de gerçekleşen operasyonla yakalandı.

Adreslerdeki aramalarda 2 uzun namlulu silah, 3 uzun namlulu silah şarjörü, 72 mermi, 2 çelik yelek, 4 kar maskesi ile çalıntı araç ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”