Bahçeli'nin "Öcalan" çağrısının yankıları sürüyor: Mansur Yavaş da tartışmaya katıldı

Mansur Yavaş, Bahçeli'nin terörist başı Öcalan'a yönelik çağrısına "Millet de tarih de bunu affetmez" sözleri ile tepki gösterdi.

Haber Merkezi |

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, terörist başı Abdullah Öcalan için, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yavaş, "Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Ama bunun yolu terörist başının Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulması asla değildir. Millet de tarih de bunu affetmez" ifadelerini kullandı.

Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Milyonlarca iPhone kullanıcısını sevindiren gelişme: Önümüzdeki hafta geliyor Milyonları ilgilendiriyor: En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte tahminler BYD, Türkiye'deki fabrikası için Fransız şirketle anlaştı Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler