Akşener: O sandık gelir, milletimiz dersi kime veriyor, herkes görür

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerinin ardından siyasilerden gelen destek mesajları için teşekkür etti. Akşener, "O sandık gelir, milletimiz dersi kime veriyor, herkes görür." dedi.

Haber Merkezi | ANKA |

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rize ziyareti ile ilgili, "Yine dua et ki, gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu daha bir. Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım. Bunlar iyi günler" sözleri karşısında kendisine destek veren siyasilere teşekkür etti.

Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Sayın Erdoğan'ın dünkü hezeyanları karşısında dayanışma gösteren herkese teşekkür ediyorum. Siyaset tehditle değil, hizmetle yapılır. Merkezine koltuğu değil, milleti koyarak yapılır. O sandık gelir, milletimiz dersi kime veriyor, herkes görür."

'Devlet büyükleri Togg’u neden makam aracı olarak tercih etmiyor?' Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı