AK Partili eski milletvekili ve oğlu COVID-19'dan art arda vefat etti

Gümüşhane AK Parti eski Milletvekili Temel Yılmaz ile oğlu Güven Yılmaz, COVID-19'a yenik düştü. Ankara'da tedavi gören baba oğul, 17 gün arayla vefat etti.

Haber Merkezi |

AK Parti Gümüşhane 22'nci dönem Milletvekili 68 yaşındaki Temel Yılmaz, Ankara Şehir Hastanesi’nde yapılan test sonucu pozitif çıktı. Durumu ağırlaşan Yılmaz yoğun bakımda tedaviye alındı. Ancak Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen 18 Eylül’de hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın oğlu, Güven Yılmaz da babasıyla birlikte COVID-19'a yakalandı. Güven Yalmaz da bugün sabah saatlerinde tüm müdahaleye karşın babasından 17 gün sonra yaşamını yitirdi.

Yılmaz’ın cenazesi, yarın öğle namazını müteakip Kelkit Küçük Cami önünde kılınacak cenaze namazının ardından Kelkit Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar... Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı