Afyonkarahisar'da can pazarı! Okul servisi ile otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir okul servis minibüsü ile çarpışan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, okul servis minibüsünün boş olduğu ve köyden öğrenci almak üzere gittiği belirtildi.

Haber Merkezi |

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü, Alagöz köyü yakınlarında 20 AGS 934 plakalı otomobille çarpıştı. Şarampole devrilen otomobildeki, 5 kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 kişi yaşamını yitirdi

Ambulanslarla, Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan 3'ü müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar... Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı Fed’in Bej Kitap raporu yayımlandı: İmalat düşüşte, istihdam artıyor Devlet Bahçeli'nin, Öcalan çıkışı ne anlama geliyor?