25 yaş ve üzerine aşı yapılmaya başlandı

COVID-19'la mücadele kapsamında 25 yaş üzerindekilerin aşılanmasına başlandı.

Haber Merkezi | AA |

Sağlık Bakanlığınca COVID-19'la mücadele kapsamında 25 yaş üzerindeki vatandaşların aşılanmasına başlandı.

Sağlık kuruluşlarına giden vatandaşlar, hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinde randevu saatlerine göre aşılarını oluyor.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aşı olan vatandaşlardan Ayşenur Yılmam, yaş sınırının 25'e inmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Aşı olduğu için kendini hastalığa karşı daha güvende hissettiğini ifade eden Yılmam, "Çünkü ben aylardır bunu bekliyordum. Kendimi mutlu hissediyorum herkesin de aşı olmasını tavsiye ediyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada COVID-19 aşı randevusunda yaş sınırının 25'e indiğini ve bugünden itibaren randevuların alınabileceğini duyurmuştu.

Ev ve araba satışında yeni dönem: Sosyal medya fırsatçıları yandı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Dünyanın en pahalı ‘Muz’u satışa çıkıyor! Değeri 1.5 milyon dolar 10 soru 10 cevap: İşte Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin ayrıntıları... 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı?