2024 PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı

2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Sonuç duyurusu Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresinden yapıldı.

Haber Merkezi |

2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuç duyurusu 24 Eylül Salı günü geldi. Adaylar sonuçları online sistem üzerinden öğrenebilecek.

Açıklama yapıldı

Sonuç açıklamasında; "2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur." denildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Türk Telekom, EMEA’da “Yatırımcı İlişkilerinde En İyi Şirket” seçildi Konut kredisi ne zaman çekilmeli? Kredi faizleri düşecek mi? Uzmanı açıkladı... Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı