2 genç kız köpeği sever gibi yapıp boğarak öldürdü! Vahşet görüntü kameraya yansıdı

Mersin'deki bir telefon mağazasında kaydedilen görüntüler, dehşete düşürdü. Dükkan sahibinin yavru köpeğiyle oynayan iki genç kız, aniden köpeği boğarak öldürdü. Mağaza sahibi geri döndüğünde, karşılaştığı manzara karşısında şok oldu.

Haber Merkezi |

Mersin'deki bir telefon mağazasında kaydedilen görüntüler, izleyenleri şok etti. Dükkanın içinde sahibiyle bekleyen köpeği sevgiyle kucaklayan iki genç kızın davranışları dehşet verdi. Yerde yatan köpeği alan genç kız, bir süre sevdikten sonra köpeği yanındaki arkadaşına verdi.

Korkunç görüntü kameraya yansıdı

Sever gibi yaparak öldürdü

Kameraya arkasını dönen kız köpeği seviyormuş gibi yapıp boğarak öldürdü. Köpeğin cansız bedenini buldukları yere bırakan ikili bir de hiçbir şey olmamış gibi köpeğe el salladı. Kızların gittiğini gören köpeğin sahibi, yavrunun yanına gittiğinde köpeğin can verdiğini gördü.

 Neden bu vahşeti yaptıkları anlaşılamadı

Dehşete düşüren olay sosyal medyada gündem olurken kimse neden böyle bir vahşeti yaptıklarına anlam veremedi.

Naci Görür, sosyal medyadan isyan etti: Söyleyen haddini bilmeli! Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marmarabirlik zeytin alım fiyatlarını belirledi EPDK’dan kritik karar! Elektriğe gizli zam yolda!