10 yıllık şüphe son buluyor: Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor

İstanbul'da öldürüldükten sonra cansız bedeni Etiler'de bir çöp konteynerine atılan 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmesinin ardından başlayan tartışmalar, bugün nihayete eriyor. Garipoğlu'nun mezarı açılacak ve aile bireyleriyle DNA eşleştirmesi yapılacak.

Haber Merkezi |

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Olayın ardından uzun bir süre firar eden Garipoğlu, yakalanarak tutuklanmış ve 10 Ekim 2014 tarihinde kaldığı hücrede ölü bulunmuştu.

Garipoğlu'nun ölümünün ardından ortaya atılan iddialar üzerine Karabulut ailesinin avukatları "fethi kabir işlemi" talep etmişti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, taleple ilgili son kararını geçtiğimiz günlerde verdi.

Savcılık, Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Üsküdar'da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'nda fethi kabir işlemi gerçekleştirilmesine karar verdi. 

Cem Garipoğlu'nun mezarının bugün 11.00'de savcı ve avukatlar aracılığıyla açılması beklenirken, sabah saatlerinde polis ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve güvenlik ekipleri mezarlık önünde bariyerli önlem aldı.

SON DAKİKA: ENAG, eylül ayı enflasyonunu açıkladı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Emekliler dikkat! Bankaların promosyon rakamları güncellendi Dev bankanın sistemleri çöktü! Müşterilerden 'hesaplarım sıfırlandı' iddiası Eylül ayı enflasyonu bugün belli olacak: Ekonomistler ne bekliyor? Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar