İş dünyasının kadın başkanları Bursa’da toplandı

Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED), bünyesindeki sekiz şehrin iş kadınları derneklerinin başkan ve yöneticilerinin katılımları ile 5’inci yönetim kurulu toplantısını Bursa’da gerçekleştirdi.

Esra Özarfat |

EKONOMİ (BURSA) – GİFED’in 5’inci yönetim kurulu toplantısı Bursa’da yapıldı. GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, “Burada her zamanki gibi kadının güçlenmesi adına sürdürülebilir kalkınmada kadının rolünün artması adına yapabileceklerimizi ve bu konuda toplumsal farkındalığı artırmanın yollarını ele aldık. Daha gidecek çok yolumuz var, hala daha toplumsal cinsiyet adaleti için uğraşıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Toplantıda konuşan BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır da 2025 yılında C-Submit Stratejik Liderler Zirvesi’ni Bursa’da yapacaklarını duyurdu. Toplantıya ayrıca İzmir İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği, Gaziantep İş Kadınları Federasyonu, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği, Afyonkarahisar İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği, Aydın İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ile Ankara Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği’nden yetkililer katıldı.

Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! FETÖ firarisi gazeteci, Gülen'in nasıl öldüğünü saniye saniye anlattı HÜRJET bir ilki gerçekleştirdi! Ses hızının üzerine çıktı: İşte o anlar Milli SİHA’lar ‘GÖKKURT’ ile gücüne güç katacak! Daha uzağı vurabilecek Ticaret Bakanı Bolat: Araç fiyatlarındaki köpük ortadan kalktı