Zeytinin acı aroması nasıl giderilir? Sadece 2 malzemeyle kesin çözüm...

Zeytin doğru temizlenmediğinde damaklarda acı tat bırakır. Ve bu tat oldukça sinir bozucudur. Peki zeytinin acı aroması nasıl çıkar. Yalnızca 2 malzeme sayesinde bu acı tattan kurtulmak mümkün

Zeytinin acı aroması nasıl giderilir? Zeytin, kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerindendir. Çizik, sele, biberli, yeşil gibi çeşitleri bulunur ve tüketilir. Ancak acı zeytin sıkça karşılaşılan bir durumdur. İşte böyle anlarda dilinizde pütürleşme ve boğazınızda yanma hissedersiniz ki bu durum oldukça sinir bozucudur. Dolayısıyla zeytin acısını çıkarmanız gerekir. Sadece su ve kostik soda yardımıyla zeytinin acı aromasından kolayca kurtılmanız mümkün. Üstelik uygulaması da oldukça pratik.

Pahalılık yerli ve yabancı turisti kaçırdı, oteller boş kaldı Memur ve emeklilere zam farkları ne zaman ödenecek? Kirada yüzde 25 zam sınırı kaldırıldı, piyasa karıştı Uzmanı tarih verdi: Yüzde 30 daha fazla aylık alacaklar Çinli dünya devi Manisa'da kuracağı fabrikada hangi modeli üretecek? Evlenmenin maliyeti ne kadar oldu?