Yaz tatilinde çocukların kişisel gelişimine katkı sunacak 9 öneri

Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, çocukların öğrenme hallerinin tatilde de devam ettiğini belirterek ve ebeveynlere oldukça önemli görevler düştüğünü söyledi. Karaçiçek, çocukların kişisel gelişimine katkı sunacak önerilerde bulundu.

Tatilde yaşanan başarılı deneyimlerin çocuklara çalışkanlık, yeterlilik ve hakimiyet duygusu kazandırırken aynı zamanda özgüvenlerini de artırdığını söyleyen Medline Adana Hastanesi’nden Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, uzun yaz tatilini çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak keyifli bir sürece dönüştürmenin yollarını anlattı.


Psikolog Karaçiçek, çocuğun kişisel gelişimine katkı sunacak 9 öneriyi şu şekilde sıraladı:

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı