Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar

Yaban domuzu, ayı ve geyik gibi geleneksel av hayvanlarının yanı sıra Almanya’da küçük yırtıcıları avlayan kasap rakun etinden yaptığı sosisleriyle gündem oldu. Rakun eti kulağa pek alışılmadık gelse de Almanya’da tüketilmesinin önünde bir engel bulunmuyor. Rakun istilacı türler listesinde yer aldığı için Avcılık Derneği’nin listesinde bulunuyor.

Almanya’da bir avcı kulübesinin mutfağında rakun, yaban domuzu ve geyik salamı üretiyor. Rakun etinden salam pek kulağa alışılmadık gelse de Almanya’da bu durum normal.  

Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Bayat ekmekten sadece beş dakikada 1 tepsi börek yapabilirsiniz; Şipşak hazırlanıyor... AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi