Uzmanlardan uyarı! Romatizmal hastalıkların tedavisini geciktirmek ömrü kısaltıyor

Hastalarda sadece eklem ve kaslarda değil göz, akciğer, böbrek ya da deride de bulgular olabileceğini bildiren Dalkılıç, şunları kaydetti:

"Bütün iç hastalıklarını ilgilendiren, hatta iç hastalıkları dışındaki branşları da ilgilendiren bir dal. Bütün branşlarla işbirliğimiz var. Burada hastane girişine bir stant kurduk. Gelen hastalarımız da bunun farkındalığına varsın. 'Romatizmanın tedavisi yok.' gibi bir söylenti var. Kesinlikle böyle bir şey yanlış. Özellikle iltihaplı romatizmal hastalıklarda erken tedavi olduğu zaman çok yüz güldürücü tedaviler var. Son dönemde özellikle yeni kullanılan ajanlar, ilaçlar var. Ultrasonla eklemlere bakıp erken dönemde iltihabi bir durum var mı yok mu onu saptıyoruz. Birçok tanı yöntemi var. Kan tahlilinde yeni belirteçler var. O nedenlerle romatolojinin son dönemde ne kadar ilerlediğini de göstermek için böyle bir etkinlik planladık."

A101 market 12-18 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Aralarında dev firmalar var! Kim bilir ne yedik... İşte ürünlerinde hile bulunan zeytinyağı markalar Ceviz + Su İle Tüketildiğinde O Derdi Bitiriyor ; Bardağa Bir İki Tutam Eklemek Yetecek 'Bu sınırlarda muhakkak deprem olur' Tekstilin dev üreticilerinden biriydi ; Konkordato ilan etti A101 17 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!