Uzmanlardan uyarı! Romatizmal hastalıkların tedavisini geciktirmek ömrü kısaltıyor

Bunların çok yaygın görülen, erken tanıyla tedavi edilirse tamamen düzelme imkanına sahip hastalıklar olduğuna işaret eden Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Araştırmalar gösteriyor ki erken tanıyla bu hastalıkların tamamen iyileşme ihtimali varken, geç tanı konulduğunda ise maalesef kalıcı sakatlık oranları yüksek. Tabii sadece eklem olarak da düşünmemek lazım bu hastalıkları. Birtakım iç organları etkileyerek ciddi anlamda yaşam kalitesini bozmalarının yanında yaşam süresini kısaltmaları gibi özellikleri de var. Erken tanıyla eklemle ilgili şikayetlerin düzelme ihtimali varken, hem de iç organlara bu hastalıkların atlaması veya iç organların etkilenmesi engellenmiş olacaktır."

A101 market 12-18 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Aralarında dev firmalar var! Kim bilir ne yedik... İşte ürünlerinde hile bulunan zeytinyağı markalar Ceviz + Su İle Tüketildiğinde O Derdi Bitiriyor ; Bardağa Bir İki Tutam Eklemek Yetecek 'Bu sınırlarda muhakkak deprem olur' Tekstilin dev üreticilerinden biriydi ; Konkordato ilan etti Yüksek getiri sağlayan mevduatta kazanç tablosu güncellendi