Uzmanlardan uyarı! Romatizmal hastalıkların tedavisini geciktirmek ömrü kısaltıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, "12 Ekim Dünya Artrit Günü" dolayısıyla erken tanının önemine dikkati çekmek için bilgilendirme standı kuruldu. Tıp uzmanları, halk arasında eklem romatizması ya da iltihaplanması olarak bilinen, birçok alt tipi bulunan artrit hastalığının, erken tedavi edilmediğinde iç organları etkileyerek yaşam kalitesini düşürdüğü, ömrü kısalttığı uyarısında bulundu.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde, "12 Ekim Dünya Artrit Günü" dolayısıyla erken tanının önemine dikkati çekmek için bilgilendirme standı kuruldu. Standa gelenlerin eklemlerinde iltihap olup olmadığına ultrason cihazıyla bakan görevliler, bu kişileri bilgilendirdi.

A101 market 12-18 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Domuz Etinden Sonra Sahte Pul Biber Skandalı ; Biber Diye İçine Koymuşlar 'Bu sınırlarda muhakkak deprem olur' Aralarında dev firmalar var! Kim bilir ne yedik... İşte ürünlerinde hile bulunan zeytinyağı markalar Tekstilin dev üreticilerinden biriydi ; Konkordato ilan etti Ceviz + Su İle Tüketildiğinde O Derdi Bitiriyor ; Bardağa Bir İki Tutam Eklemek Yetecek