Uzmanından uyarı! Baş ağrısı ve kulak çınlamasının nedeni çene eklem rahatsızlığı olabilir

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Kuran, baş ağrısı ve kulak çınlaması gibi belirtilerin çene eklem rahatsızlığının olabileceğini belirtti. Doç. Dr. Kuran, çene eklemi rahatsızlıklarından korunmak için neler yapılabileceği yönünde önemli uyarılarda bulundu.

Uzmanlar, günümüzde sık rastlanan rahatsızlıklar arasında yer alan çene eklem rahatsızlıklarının kadınlarda erkeklere oranla iki kat daha yaygın görüldüğüne vurgu yapıyor. Özellikle 35-44 yaş arası kadınlarda sık izlenen çene eklem rahatsızlığının kişinin yaşam kalitesini artırabilmek için tedavisine gecikilmeden başlanması gerektiğini kaydeden Medicana International Ankara Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Kuran, baş ağrısı ve kulak çınlaması gibi belirtilerin çene eklem rahatsızlığının olabileceğini vurguladı.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu