Uzmanında uyarı! Hamileler yazın bu içeceklerden uzak durmalı

Diyetisyen Cemre Balkan, kafein ve şekerli içeceklerin, sıcak havalarda özellikle hamilelerde dehidrasyona ve kan şekeri dalgalanmalarına neden olabileceğini belirterek, suyun içerisine meyve dilimleri ve çubuk tarçın atarak da tüketilmesinin daha sağlıklı olacağını bildirdi. Diyetisyen Balkan ayrıca, yaz aylarında hamileler için özel beslenme önerilerinde bulundu.

Hamilelik, her kadının hayatında özel ve önemli bir dönem olarak dikkat çekiyor. Bu süreçte sağlıklı ve dengeli beslenmek, anne adayının ve bebeğin sağlığı için büyük önem taşıyor. Yaz aylarında sıcaklıkların artması, beslenme alışkanlıklarını da etkileyebildiğinden Medicana Sağlık Grubu diyetisyenlerinden Cemre Balkan, yaz aylarında hamileler için özel beslenme önerilerinde bulundu.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı