Uzmanı açıkladı: Düzenli kan bağışı, kalp ve akciğer sağlığı için faydalı

Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Adaklı Aksoy, kan bağışının önemine değindi. “Aksoy, Düzenli kan bağışı sayesinde kan yapan ilik hücrelerinin çalışması uyarılarak sistemdeki hücrelerin yapımı artar ve vücuttaki kan hücreleri yenilenir. Ayrıca düzenli kan bağışının kalp ve karaciğer sağlığı üzerinde olumlu katkıları olduğu da bildirilmiştir” dedi.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Adaklı Aksoy, 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla kan bağışının önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı