Uzaydaki astronotların bile dikkatini çekmişti! '100 Jeolojik Miras' listesine aday gösterildi

Nemrut Kalderası'nın jeolojik ve doğal özelliklerinin korunması için çalışmaların devam ettiğini ve bu adaylığın bölgeye yapılacak yatırımlar ve projeler için bir fırsat olduğunu vurgulayan Kaymakam Demir, Nemrut Kalderası'nın '100 Jeolojik Miras' listesine girmesi halinde, bölgenin uluslararası tanınırlığının artacağını ve dünya genelinde jeoturizm açısından önemli bir destinasyon haline geleceğini ifade etti.

Öte yandan Salda Gölü ve Nemrut Kalderası'nın '100 Jeolojik Miras' listesine aday gösterilmesi, Türkiye'nin doğal güzelliklerinin dünya çapında tanınması ve korunması için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu adaylık, hem yerel halk hem de tüm doğaseverler için gurur verici bir gelişme olarak kaydedildi.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor