Üniversite ikinci öğretim nedir? YÖK'ten ilginç karar! İkinci öğretim programları neden kapatıldı?

Üniversite ikinci öğretim nedir? YÖK Başkanı Eol Özvar, öğrenciler için büyük bir kolaylık olarak görülen üniversite 2. öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı. Geçen sene 80 bin öğrencinin yerleştiği bu programların kapatılmasından sonra, "2. öğretim nedir, ikinci öğretim" soruları gündemde..

Üniversite ikinci öğretim nedir? Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Özvar, bugün binlerce öğrencinin okumasına olanak sağlayan ikinci öğretim programlarınn tümüyle kapatıldığını açıkladı. Özellikle gündüz saatlerinde işte çalışığ akşam saatlerinde üniversiteye gelerek eğitimlerini alan ikinci öğretim öğrencileri artık farklı bir formül bulmaya çalışacak. Bu noktada, "ikinci öğretim nedir, üniversite ikinci öğretim programları neden kapatıldı" gibi sorular masada. İşte tüm detaylar.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor