Tencereye 1 çay kaşığı kadar ekleyin; Nohut lokum gibi oluyor ve asla kabuklanmıyor

Tüketildiği esnada diş kovuğuna yapışıp sinir bozucu bir olmaması için **nohut** yemeğinin kabuklanmasını bu teknikle önleyebilirsiniz

Nohut, mercimek, kuru fasulye, bezelye ve barbunya gibi kuru baklagiller, içerdiği besin değeri bakımından oldukça zengindir. Tam bir karbonhidrat deposu görevi görür. Ancak tüketildiği esnada diş kovuklarının arasına girme ve gaz sıkıntısı gibi problemleri ortaya çıkarır. Neyse ki endişe etmenize gerek yok bu teknik sayesinde gaz sorunu sonsuza kadar uğramayacak ve kabuklanma sıkıntısı ortadan kalkacak. Peki nohutun kabuğunun çıkmaması için ne yapmak gerekir? Bu bilgiler sayesinde artık kuru bakliyat yemekleriniz daha lezzetli olacak ve misafirleriniz bu lezzet şölenine hayran kalacak.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!