Tek Ayak Üzerinde Dengede Kalma Süreniz Sağlığınız Hakkında Ne Söylüyor? Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Kaufman’ın söylediğine göre, tek ayak üzerinde uzun süre duramayanlar için bu durum, kalp rahatsızlığı veya felç, bunama ve hatta Parkinson hastalığı gibi beyin veya sinir sistemi sorunlarına işaret ediyor olabilir. Ya da birinin ilaç yan etkileri yaşadığının bir işareti de olabilir. Kaufman, beş saniyeden fazla tek ayak üzerinde duramayanların doktorlarından randevu almasını öneriyor.


Bu çalışma yalnızca 50 yaş ve üzeri yetişkinleri içeriyor olsa da, Kaufman'a göre tek ayak üzerinde durma testi daha genç insanlar için de geçerli. Kaufman, “gençken denge sisteminizi eğitmeye devam ederseniz, yaşlandıkça bunu sürdürebilirsiniz” diyor.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Araç sahipleri kara kara düşünüyor! Kış lastikleri cep yakıyor Sahte zeytinyağı nasıl anlaşılır? Uzmanı püf noktalarını anlattı