Tarihte bugün: 11 Ağustos

1980 - Çin'de Mao dönemi resmen tarihe karıştı. Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi, Mao ile ilgili tüm resim, demeç ve afişleri yasakladı.

1980 - Kilis'te Fayık Güngörmez adlı bir kişi, kardeşiyle evlenmeyip başka biriyle evlenen kadını öldürdü. 12 Eylül döneminde idam edildi.

1995 - Suudi Arabistan'da 4 Türk vatandaşı idam edildi. 14 Ağustos'ta da, 2 Türk vatandaşı daha idam edildi. 17 Ağustos'ta Başbakan Tansu Çiller, idamların durdurulması için Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ı Suudi Arabistan'a özel elçi olarak gönderdi. 20 Ağustos'ta Suudi Hükümeti idamları durdurduğunu açıkladı.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor