Sivas köftesi nasıl pişirilir? İşte usta aşçıların köfte yaparken uyguladığı ince ayar

Bu özel tarifi uygulayarak Sivas köftesini kendi mutfağınızda pratik bir şekilde hazırlayabilir, misafirlerinize eşsiz bir deneyim yaşatabilirsiniz.

Sivas köftesi, ülkemizde meşhur lezzetler içerisinde kendisine ilk sıralarda yer edinen bir üründür. Diğer köftelerden ayıran en büyük özelliği kaburga, sırt ve koldan çekilmiş kıyma ile yapılmasıdır. Bu özel köftenin içerisine ekmek kullanılmadığı için yoğun bir et tadı almanız şaşırtıcı değildir. Peki evde Sivas köftesi nasıl yapılır? İşte usta aşçıların Sivas köftesi yaparken uyguladığı tarif.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu