Sıcak havalara dikkat! Hipotermi belirtileri nelerdir?

Hiporterminin önüne geçmek için ne yapılmalıdır?

Bol ve hafif giysiler giyin. Fazla giysiler giymek veya üzerinize tam oturan giysiler vücudunuzun düzgün bir şekilde soğumasına izin vermez.

Cildinizi güneş yanığına karşı koruyun. Güneş yanığı vücudunuzun kendini soğutma yeteneğini etkiler, bu nedenle kendinizi açık havada geniş kenarlı bir şapka ve güneş gözlüğü ile koruyun ve bir güneş kremi kullanın.

Bol miktarda sıvı tüketin. 

Çocuğunuzu ya da evcil hayvanınızı park halindeki arabanın içinde bekletmeyin. Bu durum çocuklarda ve hayvanlarda ısıya bağlı ölümlerin yaygın bir nedenidir. Güneşin altına park ettiğinizde, arabanızın içindeki sıcaklık 10 dakika içinde 20 derece yükselebilir.

1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor Sağanak ve kar yağışına dikkat!