Sadece kimlik kartı ile gidilebilecek yurt dışı rotaları

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının 30 güne kadar ziyaretlerinde çipli kimlik kartlarıyla giriş yapabildiği Kuzey Kıbrıs, yıl bitmeden keyif dolu bir tatil yapabilmek için ideal bir rota oluyor. Turizm ülkesi Kuzey Kıbrıs, sosyal hayatı, tarihi, kültürü ve yemekleriyle ziyaretçilerinin beğenisini kazanıyor.

Hafta sonu tatillerinde olduğu kadar uzun süreli tatiller için de eşsiz bir rota olan Kıbrıs’ta tarihi bölge Bellapais’in yanı sıra Girne Kalesi ve Selimiye Camii görülebilir. Tatilciler, ülkedeki bir diğer popüler şehir Gazimağusa’da ise Karpaz Yarımadası’nın ucuna yolculuk yapabiliyor, Dipkarpaz’da günbatımının güzelliğine tanık olabiliyor. Yıl bitmeden Kıbrıs’a gitmek isteyenler için uçak bileti fiyatları 900 TL’den başlıyor.

Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları Dev restoran zinciri finansman bulamazsa iflasını açıklayacak! Türkiye'deki şubelerini kapattı MasterChef ıslak hamburger tarifi! Islak hamburger nasıl yapılır? Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor MasterChef İzmir bombası tarifi! Enfes İzmir bombası nasıl yapılır? 20 ilçe karanlığa bürünecek hemen kontrol edin! BEDAŞ duyurdu İstanbul elektrik kesintisi