Sadece kimlik kartı ile gidilebilecek yurt dışı rotaları

Azerbaycan

Çipli kimlik kartı ile ziyaret edilebilen ülkelerden Azerbaycan’da da vizesiz 90 güne kadar kalınabiliyor. Azerbaycan’ın en çok ziyaret edilen şehirleri Bakü ve Gence, ülke mutfağının lezzetli yemeklerinin sunulduğu restoranlarıyla, keyif veren parkları ve meydanlarıyla, müze, tiyatro salonu ve konser alanlarıyla öne çıkıyor.

Başkent Bakü’nün eski yerleşimi "İçeri Şehir" UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alıyor. Burada Şirvanşahlar Sarayı, Multan Kervansarayı ve Muhammed Camii gibi cazibe merkezleri ziyaret edilebiliyor. Öte yandan Hazar Denizi boyunca modern gökdelenlerin oluşturduğu siluet de seyredilebiliyor. Pek çok hava limanından direkt uçuşlarla Bakü’ye ulaşılabiliyor. Bakü uçak bileti alarak keyifli bir tatil için ilk adımı atılabiliyor. Yılbaşına dek olan dönem için Bakü uçak bileti fiyatları 2950 TL’den başlıyor.

Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları Dev restoran zinciri finansman bulamazsa iflasını açıklayacak! Türkiye'deki şubelerini kapattı MasterChef ıslak hamburger tarifi! Islak hamburger nasıl yapılır? MasterChef İzmir bombası tarifi! Enfes İzmir bombası nasıl yapılır? 20 ilçe karanlığa bürünecek hemen kontrol edin! BEDAŞ duyurdu İstanbul elektrik kesintisi Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar