Rengi, kokusu ve tadı değiştiriliyor! İyi ama sahte zeytinyağı nasıl anlaşılır?

Fiyatı arttı. Gerçeğiyle sahtesini ayırt etmek şart oldu. Fırsatçıların piyasaya sürekli sahte zeytinyağı sürmesi tüketicinin de endişelerini artırıyor. Ancak hiç endişe etmenize gerek yok. Çünkü hakiki zeytinyağını anlamak için asit oranına bakmak yeterli.

Hakiki olmayan zeytinyağını ayırt etmek için koku, renk ve tat testi yapanları üzecek haber. Çünkü hile yöntemiyle piyasaya sürülen tağşiş zeytinyağlarının asit oranı sayesinde gerçek olup olmadığı anlaşılıyor. Uzmanların faydalarını saymakla bitiremediği zeytinyağı, son zamanlarda kötü niyetli satıcıların gelir kapısına dönüştü. Tıpkı bal da olduğu gibi zeytinyağında da sahtesinin artmasına neden oldu. İşte gerçek hakiki zeytinyağını anlamanın en etkili yolu

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?