Propolis nedir? Propolisin faydaları nelerdir?

Arıların kavak ve kozalak taşıyan ağaçların tomurcuklarından yaptığı reçine benzeri bir malzeme olan propolis, antioksidan ve antibakteriyel etkisi nedeniyle yüzyıllardan beri insanların hastalıkları iyileştirmek için kullandığı bir üründür. Peki, propolisin faydaları nelerdir? İşte propolise dair detaylar…

Propolis nedir?

Arıların bitkilerin yaprak ve tomurcuklarından topladıkları güçlü antioksidan ve antimikrobiyal etkilere sahip doğal bir arı ürünü olan propolis, arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve arı kovanının sterilizasyonu için kullanır.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!