Prof. Dr. Özkan: 50 yaşın üzerinde her iki kişiden birinde varis görülüyor

Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Özkan, varis hastalığının 50 yaşın üstündeki her 2 kişiden birinde görüldüğünü belirtti. Varisten korunmak için önerilerde bulunan Prof, Dr. Özkan, "Aşırı kilo alıp vermekten kaçının, düzenli yürüyüş yapın, bacak kaslarınızı kuvvetlendirin" dedi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Özkan, “Bacak toplardamarlarının genişlemesi, uzaması ve büklümlü hale gelmesi” olarak tanımlanan varisin sadece estetik bir kaygı değil aynı zamanda ağrı şikayetleri beraberinde getirdiğini söyledi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu