Prof. Dr. Bilgin Emrecan: Diyabet hastalarının yüzde 30’u gizli kalp krizi geçiriyor

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bilgin Emrecan, dünyada her yıl 19 milyona yakın kişinin kalp ve damar hastalıklarından hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, diyabet hastalarında kalp krizinin daha farklı seyrettiğini belirtti. Diyabet hastalarının yüzde 30’unda kalp krizinin herhangi bir ağrı olmadan ortaya çıktığına işaret eden Prof. Dr. Emrecan, ’Gizli kalp krizi’ dediğimiz şekilde kendini gösterebilir. Özellikle bu hastalara dikkat etmek lazım" dedi.

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bilgin Emrecan, dünyada her yıl 19 milyona yakın kişinin kalp ve damar hastalıklarından hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, diyabet hastalarında kalp krizinin daha farklı seyrettiğini belirtti.

Alanların yolu sürekli sanayiye düşüyor! En çok arızalanan arabalar açıklandı Chery fiyat listelerini altüst etti ; İkinci el otomobilde fiyat düşürecek kampanya SUV'lar yine rakipsiz! Türkiye'de en çok satılan 10 SUV marka ve modeli belli oldu Balıkçılardan beklenen tavsiye geldi; İşte Ekim ayında tüketilmesi gereken 8 balık Kredi kartı ve ihtiyaç kredisi yapılandırmasının detayları belli oldu 1 damlası bile aspiratördeki yağı anında söküyor ; Filtreye zarar da vermiyor