Masterchef Laz böreği tarifi! Laz böreği nasıl yapılır? Masterchef Laz böreğinin püf noktası nedir?

Masterchef'te yarışmacılar sezonun ikinci takım oyunu için mücadele etti. Takım oyununda şefler, kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından Doğu Karadeniz’in enfes lezzetlerinden biri olan Laz böreği yapmasını istedi. Masterchef izleyicileri tarafından ise Laz böreğinin nasıl yapıldığı ve püf noktaları merak konusu oldu. Peki, Laz böreği yapmak için hangi malzemeler gerekli? Laz böreği nasıl yapılır? Laz böreğinin püf noktaları nedir? İşte, Masterchef Laz böreği tarifi ve püf noktası…

Laz böreği

Yufka, tereyağı, muhallebi ve şerbetin bir araya gelerek damaklarda enfes bir tat bırakan Laz böreği, Doğu Karadeniz’in Artvin, Rize ve Trabzon illerinde yapılan bir tatlı çeşididir.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor!