Masterchef kuzu incikli biryani tarifi! Masterchef kuzu incikli biryani nasıl yapılır?

Masterchef'te yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadelelerini sürdürüyor. Masterchef’in dün akşam yayınlanan bölümünde şefler yarışmacılardan kuzu incikli biryani yapmasını istedi. Masterchef izleyicileri tarafından ise kuzu incikli biryaninin nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Peki, kuzu incikli biryani yapmak için hangi malzemeler gerekli? Kuzu incikli biryani nasıl yapılır? İşte, Masterchef kuzu incikli biryani tarifi…

Kuzu incikli biryani

Kuzu incikli biryani, basmati pirincinden yapılan baharatlı pilav ve kuzu etinin bir araya geldiği Hint mutfağına ait bir yemektir. Biryani,tavuk eti ile de hazırlanabilir.

Ancak Masterchef’te biryani, kuzu eti ile yapıldı.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?