Masterchef imambayıldı tarifi! Masterchef imambayıldı nasıl yapılır? İmambayıldı püf noktası

Masterchef'te yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadelelerini sürdürüyor. Masterchef’in dün akşam yayınlanan bölümünde şefler yarışmacılardan Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan imambayıldı yapmasını istedi. Masterchef izleyicileri tarafından ise imambayıldının nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Peki, imambayıldı yapmak için hangi malzemeler gerekli? İmambayıldı nasıl yapılır? İmambayıldının püf noktası nedir? İşte, Masterchef imambayıldı tarifi ve püf noktası…

İmambayıldı

 Türk mutfağının geleneksel yemeklerinden biri olan imambayıldı, ana malzemesi patlıcan olan, soğan, sarımsak, domates, biber ve maydonoz kullanılarak hazırlanan zeytinyağlı bir yemek türüdür.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?