Masterchef edamame nedir? Edamame nasıl pişirilir?

Masterchef yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ikinci takım oyunu oynandı. Takım oyununun kaybedeni ve bireysel dokunulmazlık oynayacak olan takım ise kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler, kırmızı takım yarışmacılarına edamame verdi ve edamameden yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek hazırlamalarını istedi. Peki, Masterchef edamame nasıl bir besindir? Edamame nasıl pişirilir? Edamame buzdolabında nasıl saklanır? Edamamenin faydaları nelerdir? İşte, edamameye dair detaylar…

Edamame

Edamame, kökeni Asya’ya dayanan, yeşil renkli taze soya fasulyesidir. Çin'in ardından Japonya ve Kore gibi Asya mutfaklarında da sıklıkla kullanılan edamame, Asya'nın hem tarım hem de mutfak kültüründe büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle edamame, “Asya’nın incisi” olarak adlandırılır.

Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?