İstanbul’da Rusya'yı protesto gösterisi

Rusya Konsolosluğu önünde toplanan yaklaşık yüz kişilik grup, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği saldırıları protesto etti. Eyleme katılan bir Rus kadın ise, “Rus halkı bu savaşı istemiyor, Ukraynalılar bizim dostumuz” diyerek Ukrayna halkına destek verdi.

Rus ordusunun Ukrayna’ya düzenlediği saldırıları protesto etmek isteyen Özgür-Der (Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği) tarafından Rusya Başkonsolosluğu önünde eylem düzenlendi. Başkonsolosluk binasının bulunduğu İstiklal Caddesinde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, sloganlar atarak Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesine tepki gösterdi.


Astrolojideki en mutlu 3 burç ; Her şey ters gitse de yüzleri gülüyor Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına özel yazılım! Kaçak, şifresiz yayınlar önlenecek... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?