Herkes Köyceğiz biliyor; Meğer Muğla’nın en güzel ilçesi çok başkaymış

DATÇA HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Datça Bodrum ve Köyceğiz kadar popüler olmasa da oldukça güzel bir yerdir. Özellikle saklı ve insan elinden uzak kalmış bölgeleriyle bilinir. İşte Datça hakkında bilmeniz gereken bazı önemli konular:

Knidos Antik Kenti: Datça Yarımadası'nın en uç noktasında yer alan bu antik kent, hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle dikkat çeker. Knidos, antik dönemde önemli bir ticaret ve kültür merkeziydi. Burada, Apollon Tapınağı, antik tiyatro ve çeşitli kalıntılar görülebilir. Ayrıca, kentteki güneş batımı manzarası oldukça ünlüdür.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?