Hazır yemek devine darbe! Listeria bakterisi riski nedeniyle ürünleri geri çağrılıyor

ABD’li gıda devi Albertsons Companies’in 12 çeşit hazır yemek ve şarküteri yiyeceklerinde listeria monocytogenes bakterisi riski nedeniyle ürünlerini gönüllü olarak geri çağırıyor. Şirket, risk altındaki kişilerin kontamine gıda tüketiminden sonra grip benzeri semptomlar yaşamaları durumunda tıbbi yardım almalarını önerdi.

Gıda devi Albertsons’un hazır yemek ve şarküteri ürünlerinde listeria monocytogenes bakterisi tespit edilmesinin ardından 12 çeşit ürünü geri çağrıldı.

Saatler sürecek hemen kontrol edin! İstanbul'da 30 ilçede elektrik kesintisi: BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu Açtığınız yufka yırtılıyor mu? Hamura 1 kaşık eklerseniz yufka asla yırtılmıyor ve dağılmıyor 1 bardağıyla bile * çamaşır makinesi * saat gibi çalışıyor ; Kireç suyla birlikte akıp gidiyor Ünlü süt ürünleri markası iflasın eşiğinde ; Ürünleri market raflarından kaldırılıyor Kanal D'nin dev bütçeli dizisinde beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu resti çekti diziden ayrılıyor Prof. Dr. Ercan sarsıntıyı değerlendirdi: 'Daha büyük bir deprem olursa şaşırırım'