Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede entübe edilen yazar, tiyatrocu ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında yaşamını yitirdi. Uca'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Öte yandan Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı. Uca'nın bir programda kullandığı "İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılmayı istiyorum" dedi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlık geçiren ve kaza yapan ünlü sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. En son tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Metin Uca saat 01.30 sularında hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Herkesin evinin altından geçen fay hattı güncellendi! Kamyonu dolduran bu illerden göç ediyor 1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! Sivas'ta peş peşe deprem oldu, uzmanı uyardı: 'Ölü fay harekete geçti' BİM market 17-20 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Gece yatarken telefonu sakın yatağınıza sokmayın: Risklerini duyunca çok şaşıracaksınız