Forbes açıkladı: İşte dünyanın en iyi 50 oteli! Türkiye büyük hayal kırıklığına uğradı

ABD merkezli iş dünyası dergisi Forbes, 2024 yılının en iyi 50 otelini açıkladı. Konum, hizmet kalitesi, çalışanların eğitim düzeyleri ve müşteri memnuniyeti gibi kriterler listenin belirlenmesinde etkili oldu.

İş dünyasının en saygın ekonomi dergilerinden Forbes, 2024 yılının en iyi 50 otelini belirledi. Listenin zirvesinde Bangkok yer alırken, Türkiye büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Forbes'in 2024 dünyanın en iyi 50 oteli listesinde Türkiye'den hiçbir otel giremedi. Seyahat yazarları ve gezginler İstanbul Boğazı'ndan birkaç otelin bu listede yer alabileceği konusunda eleştirilerde bulundular.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?