Çift katlı halk otobüsü Elazığ'da lezzet durağı oldu

Araştırmaları sonucu yaklaşık 6 ay önce İstanbul'da uzun yıllar halk otobüsü olarak kullanıldıktan sonra hizmet dışı bırakılan 2007 model çift katlı otobüs satın alan Demirel, alt katını mutfak bölümü, üst katını ve çevresini masalarla yemek yeme alanı olarak dizayn etti.

Ataşehir Mahallesi'nde ekmek arası köfte hizmeti veren Demirel, AA muhabirine, 20 yaşından itibaren yemek sektöründe çalıştığını, kendi işinin patronu olmak için 2018 yılında satın aldığı minibüste köftecilik yapmaya başladığını belirtti.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı