Bursa'da hayvan rehabilitasyon ve bakımevi, engelli ve yaralı canların yuvası oldu

Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Bakımevi, tedavi ettiği yaralı, engelli kedi ve köpeklere, yavrularına yuva oluyor. Trafik kazası, düşme gibi kazalar veya bıçaklama, silahla ateş edilme gibi sebeplerle yaralanan hayvanlar, bakımevine sevk ediliyor. Tedavilerinin ardından ise bakımevi, bu güzel canları sahiplendirerek onlara yuva sağlıyor.

Cumalıkızık'taki 500 köpek, 50 kedi kapasiteli bakımevi, belediye sınırları içindeki yaralı, engelli ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarını tedavi ediyor. Zaman zaman trafik kazası, düşme gibi kazalar veya bıçaklama, silahla ateş edilme gibi sebeplerle yaralanan hayvanlar, bakımevine sevk ediliyor.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Poğaça yaparken uygulamanız gereken aşçılık önerisi. Kıyır kıyır olacak ve dağılmayacak Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor